Contacteer ons

+32 (0)2 453 13 07

Mijn winkelmandje

  • Kassa

Triageposten en modulaire ziekenhuis units

Indien u in tijden van de Corona-crisis, nood heeft aan extra ruimte voor uw ziekenhuis
en uw capaciteit wenst uit te breiden, kunnen we u hiervoor volgende oplossingen aanbieden
met containers:

1)   Containers voor triagepunten of consultatie
Om de druk op de ziekenhuizen te verlichten, kunnen containers worden ingezet. Onze geïsoleerde units zijn voorzien van elektriciteit, verwarming en verlichting en kunnen dienen als aanmeldingspunt waar de verdeling kan gebeuren tussen besmette en niet-besmette personen.

2)   Modulair ziekenhuis voor intensive zorgen (CCU)
Een modulaire CCU is volledig uitgerust met de nodige apparatuur en 20 bedden. Deze oplossing kan ingezet worden in crisissituaties wanneer het nodig is om de CCU-capaciteit in het betreffende ziekenhuis uit te breiden
Afmetingen : 8 x units en 4 x tenten die gekoppeld worden tot 1 ruimte van 19,5 x 24,4 m.
De CCU-unit is bedoeld voor besmettelijke patiënten met dezelfde diagnose.
Voor dezelfde doeleinden is er een CCU voor patiënten met ademhalingsmoeilijkheden en de behandeling van patiënten met een gediagnosticeerde COVID-19. De personeelsingang is uitgerust met een luchtsluis die het mogelijk maakt het personeel te ontsmetten bij het verlaten van de CCU-unit. De kamers zijn geschikt voor een non-stop operatie met de nodige hulp-kamers voor het zorgpersoneel (meldkamer/verpleegkamer, kleedruimtes decontaminatie-kamer).  
Om de investeringskosten te beperken, is de CCU aan de ene kant voorzien van 2 aansluitende tenten als opslagruimte en aan de andere kant 2 tenten als aanmeldingsruimtes voor patiënten.

Met vriendelijke groeten,

Team Mechanic International

Informatie aanvragen

Afbeeldingen